В МІМ-Київ розпочала навчання нова група PMD «Маркетинг»

16 листопада 2013 року

8 листопада 2013 року МІМ-Київ привітав нову групу слухачів – учасників програми PMD «Маркетинг». Серед учасників програми функціональні менеджери, керівники департаментів, директори та власники компаній, що навчатимуться за програмою, спрямованою не лише на систематизацію вже наявного в них досвіду, але й на формування стратегічного бачення бізнесу та опанування найефективніших інструментів маркетингу.

В рамках програми, протягом шести місяців, маркетологи вдосконалюватимуть та поглиблюватимуть свої функціональні знання, а також навчатимуться бачити бізнес у цілому, розуміти функції стратегічного розвитку компанії.

«Програма PMD «Маркетинг» традиційно містить у собі багато практики управління маркетингом. Це відображено в різних формах: індивідуальні практичні кейси, зустрічі з представниками бізнесу та застосування на практиці отриманих знань в рамках бізнес-симуляції MARKSTRAT®. Я бажаю Вам взяти від навчання в МІМ-Київ максимум знайомств, нових проектів, натхнення та ідей», - відзначив віце-президент МІМ-Київ, директор програми PMD «Маркетинг» Олексій Виноградов, відкриваючи програму.

Своїми думками та сподіваннями від майбутнього навчання поділився Олександр Кайота фахівець з питань маркетингу ТОВ "Байєр": «Для мене, як співробітника інноваційної фармацевтичної компанії, знання і навички є критичними складовими, які дозволяють ефективно реалізувати свій потенціал, як маркетолога, а також є хорошою базою для подальшого професійного та кар'єрного розвитку. Для реалізації мети бізнес-школа МІМ-Київ підходить найкращим чином, завдяки своїй репутації, професійним кадрам і залученню яскравих фахівців-практиків, які мають великий досвід у бізнесі. Як молодий спеціаліст з маркетингу, сподіваюся почерпнути багато нового, що дозволить стати на сходинку ближче до експертів у сфері маркетингу і під іншим кутом поглянути на свою роботу».

Ми щиро вітаємо нових слухачів МІМ-Київ із початком навчання за програмою PMD «Маркетинг» і бажаємо, аби перебування у бізнес-школі стало новим етапом їхнього успішного професійного та особистісного розвитку.

У МІМ-Київ відбулися майстер-класи закордонних та вітчизняних експертів бізнесу

В МІМ-Київ відбулася зустріч у форматі «Очима викладачів»