Вітаємо із випуском слухачів короткострокової програми PMD «Маркетинг»

28 листопада 2013 року

23 листопада успішно закінчили навчання, отримали сертифікат МІМ-Київ і державне свідоцтво про підвищення кваліфікації слухачі програми управлінського розвитку PMD «Маркетинг».

Під час навчання учасники опанували практичні маркетингові інструменти, а також систематизували свої знання та навички, які отримали раніше.

В рамках останнього модулю слухачі захищали випускні проекти, які розробляли протягом всього навчання і які втілюватимуть в життя у власних компаніях.

За словами Олексія Виноградова, віце президента МІМ-Київ, директора програми PMD «Маркетинг», після завершення навчання випускники МІМ-Київ стають членами найпотужнішого бізнес-співтовариства України – спільноти МІМ-Київ. І мають можливість відвідувати найрізноманітніші заходи, спрямовані на спілкування у професійному колі, налагодження нових контактів, обмін досвідом та формування нових ідей та думок. «На цьому наше спілкування не закінчується. Ми будемо раді бачити Вас на засіданнях М-клубу, а також на інших МІМівських заходах», - зауважив Олексій Виноградов.

Про свої враження та про значну роль МІМ-Київ у своєму житті говорила й випускники програми PMD «Маркетинг»:

Катерина Кубицька, менеджер з розвитку компанії «Beer Shop»: «Програма PMD «Маркетинг» допомогла структурувати наявні і отримати нові знання, які основані на практиці і легко застосовуються в бізнесі. Після навчання змінилося бачення на ведення та сутність бізнесу. Дякую МІМ-Київ за безцінний досвід».

Пазюк Наталія, заступник директора з інвестицій ПАТ "Прикарпаттяобленерго": «Закінчивши програму PMD «Маркетинг», я стала по-іншому дивитися на бізнес, навчилася звертати увагу на речі, які раніше не помічала. Приємно було спілкуватися з колегами (слухачами програми), а також з викладачами бізнес-школи. Вони дають ті знання, які можна застосувати на практиці».

Вітаємо нову когорту випускників із завершенням навчання, і бажаємо їм найбільших успіхів у досягненні висот!

Фотозвіт події

МІМ-Київ відкрив нову програму для менеджерів PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L)

Віталій Ткаченко (МВА 2007) розповів як створити споживача в ритейлі та FMCG