Senior Executive MBA від МІМ-Київ названа кращою програмою в Україні згідно рейтингу EDUNIVERSAL – 2013

9 сiчня 2014 року

Експертне агентство EDUNIVERSAL, оголосило результати міжнародного рейтингу магістерських програм EDUNIVERSAL Best Masters. В цей рейтинг включено 4000 найкращих магістерських програм з 1000  вищих навчальних закладів світу (університетів та бізнес-шкіл).

Програма Senior Executive MBA від МІМ-Київ зайняла 1 місце серед українських програм Executive MBA, та 16 місце серед аналогічних програм Східної Європи.

Це не тільки чергова перемога нашої бізнес-школи, а й безумовне свідчення міжнародного визнання досягнень МІМ-Київ.

Рейтинг магістерських програм  EDUNIVERSAL Best Masters складається на основі голосування деканів 1000 обраних бізнес-шкіл з 153 країн світу. При винесенні рішення керівники бізнес-шкіл враховують наявність міжнародних акредитацій, членство в міжнародних асоціаціях, партнерства бізнес-школи на локальному та міжнародному рівнях, а також місця, займані в інших рейтингах.

Нагадуємо, що продовжується набір на програму Senior Executive MBA

Детальна інформація про програму

Дайджест МІМ-Київ: грудень 2013

МІМ-Київ розпочинає новий календарний рік