В МІМ-Київ стартувало навчання для слухачів вечірньої програми МВА 2014-2016

29 сiчня 2014 року

23 січня 2014 року розпочалося навчання для нових слухачів вечірньої програми МВА 2014-2016. Серед учасників програми: власники та ТОП-менеджери, керівники підрозділів і функціональні менеджери компаній із найрізноманітніших галузей економіки. Протягом двох років слухачі розбиратимуть учбові кейси з актуальних для бізнесу питань, братимуть участь в дискусіях з іноземними та українськими топ-менеджерами, експертами з проблем управління бізнесом, лідерами думок тощо.

За традицією з початком навчання слухачів привітала президент МІМ-Київ Ірина Тихомирова: «Наступні 26 місяців ми проведемо разом, зустрічаючись кожного тижня, а потім залишимося з Вами назавжди, адже після завершення навчання випускники МІМ-Київ стають членами найпотужнішого бізнес-співтовариства України – спільноти МІМ-Київ, мають можливість відвідувати найрізноманітніші заходи, спрямовані на спілкування у професійному колі, налагодження нових контактів, обмін досвідом та формування нових ідей та думок», - говорить Ірина Олегівна.

Президент також зазначила, що программа МВА МІМ-Київ відповідає усім стандартам, які визнані як у нашій країні так і закордоном. Слухачі після закінчення отримують державний диплом магістра «Бізнес-адміністрування», диплом МВА міжнародного зразка від МІМ-Київ, мають можливість отримати Business English Certificate (BEC) від University of Cambridge та диплом EМВА Lorange Institute of Business (Швейцарія).

Під час першої лекції новоспечені МІМівці розповідали про себе, свої захоплення та кредо. З’ясувалось, що учасники нової групи мають багато спільних інтересів і захоплюються подорожами, співами, малюванням, гірськолижним та іншими видами спорту.

Від навчання майже всі учасники програми очікують: отримати нові знання, які допоможуть в управлінні бізнесом, структурувати наявні знання, проаналізувати помилки, отримати відповіді на запитання, а також знайти нових друзів та колег. Сергій Шовколюк, заступник директора з економічних питань ТОВ "Інпрес", розповів нам про свої очікуваннями від програми МВА: «Сподіваюсь, що навчання в МІМ-Київ дозволить мені поглибити свої теоретичні  знання, розширити світогляд і здобути нові ідеї та напрацювання для мого майбутнього росту. Для мене програма МВА - це не тільки навчання, але й можливість обміну досвідом та ідеями з іншими слухачами. Навчання в МІМ-Київ дасть мені можливість знайти нові шляхи та можливості для вирішення тих завдань, що стоять переді мною та моїм підприємством».

Фотозвіт події

Вітаємо слухачів вечірньої програми MBA 2014-2016 з новим етапом в їхньому житті! Бажаємо, щоб знання та навички, отримані в МІМ-Київ, допомагали в реалізації амбітних планів і досягненні поставлених цілей!

Як досягти безумовної ефективності в бізнесі - питання яке обговорювали під час майстер-класу в МІМ-Київ

МВА 2014-2016, МІМ та Асоціація випускників: давайте знайомитися