Корпоративна програма для менеджерів регіональних підприємств ДК «Укроборонпром»

3 квітня 2017 року

МІМ-Київ реалізував 3-денний семінар для менеджерів київських підприємств ДК «Укроборонпром». Учасники семінару прослухали серію лекцій з ефективного управління. Зокрема, розглянули питання фінансового менеджменту, управлінського обліку та підвищення ефективності операційної діяльності.

«У нашому Концерні працює багато випускників МІМ-Київ. І ми успішно впровадили в діяльність «Укроборонпрому»  багато з того, що почули в цих стінах. Коли ми будемо мати однакове бачення і мислення, зможемо реалізувати багато наших можливостей. Тож з тими знаннями, що ви отримаєте тут, наш рух буде більш ефективним»,  - зазначив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов.

В рамках програми такі ж семінари для менеджерів підприємств Концерну відбудуться у Львові, Харкові, Запоріжжі. МІМ-Київ радий бути частиною позитивних змін оборонної промисловості України і бажає слухачам продуктивного навчання й ефективного застосування отриманих знань на благо країни.

MIM-Boyden «Управлінський клуб» з Василем Хмельницьким

Ігор Смілянський: «В «Укрпошти» немає стільки часу, щоб змінюватися повільно»